Klantenservice

Fiestavino helpt jou bij het maken van de perfecte keuze voor de beste en lekkerste wijnen. Om je goed te kunnen helpen, bespreken wij hieronder alvast een aantal belangrijke topics. 

Verzending

Wij leveren uitsluitend in Nederland en België.

Wij willen natuurlijk dat jouw bestelling goed aankomt. Om hier zeker van te zijn wordt jouw bestelling zorgvuldig verpakt en verstuurd met de best mogelijk zorg tot onze beschikking. 

Mocht het zo zijn dat je toch een probleem ondervindt met het ontvangen van jouw bestelling, dan vragen wij of je ons hiervan op de hoogte wilt stellen. Dit kan door te mailen naar klantenservice@fiestavino.nl of bel ons op +31 (0) 76 - 581 28 87.

Retour

Je hebt het recht op het terugsturen van jouw bestelling mits dit binnen 14 dagen is na levering van onze wijnen. Onze voorwaarden zijn dat de wijn ongeopend, en in goede staat terugkomen. De kosten voor het retour zenden van de bestelling is wel voor jouw eigen rekening. 

Zorg ervoor dat de wijnen in een stevige verpakking teruggestuurd worden om schade te voorkomen. Bewaar voor de zekerheid jouw verzendcode van de retourverzending zodat jij altijd kan aantonen dat jouw bestelling weer onderweg is naar ons. 

Wij retourneren dan jouw orderbedrag, dat wij jouw verschuldigd zijn, terug op jouw rekening zodra wij de goederen hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat dit soms iets langer kan duren i.v.m. de verwerkingstijd van de banken.

Graag ontvangen wij de retourzending op onderstaand adres:

Fiestavino / Out of Site
T.a.v. afdeling klantenservice
Minervum 7068
4817 ZK  Breda 
Nederland

Kurksmaak

Sommige wijnen kunnen een afwijkende smaak hebben, dit wordt de kurksmaak genoemd. Bij 1,5 tot 2% van de flessen die met een natuurkurk worden afgesloten gebeurt dit helaas. 

Hoe herken je een kurksmaak horen wij jou denken. Als de wijn muf, chemisch en naar nat karton ruikt en bij het proeven geeft de wijn een onaangenaam bittere nasmaak, dan heb je met een kurksmaak te maken. Heeft jouw wijn een kurksmaak? In dat geval mag je de geopende fles met de kurk goed afsluiten en terugsturen. 

De retourkosten hiervan nemen wij voor onze eigen rekening en wij sturen je een nieuwe, goede fles toe. Het kan zijn dat dit een ander jaar betreft. Het terugsturen van een fles met kurksmaak kan tot 2 jaar na de ontvangst van jouw bestelling. 
Overige vragen

Heb je nog vragen over de verzending van de wijnen, ons retourproces of de kurksmaak? Of heb je een andere vraag? Geen zorgen, stel ze gerust aan ons. Mail naar klantenservice@fiestavino.nl of bel ons op +31 (0) 76 - 581 28 87.