Wijnbox - Wit

Een breed smaakpalet in één wijnbox! Drie heerlijke witte wijnen, van droog naar zoet. 

Touraine Sauvignon La Perclaire
LaCheteau is een expert in het maken van aangename genietwijnen. Deze Touraine heeft vier maanden gerijpt op zijn eigen gistresten. Zijn uitgesproken aroma combineert bloemige tonen met citrus en exotisch fruit. Dit resulteert in een wijn die fris, plezierig en verfrissend is bij elke slok.

Huber Terrassen
De Huber Terrassen wordt gemaakt van de Riesling druif uit de verschillende wijngaarden in Traisental. De wijn rijpt op de 'lie' voor drie maanden. De rijping geeft deze levendige witte wijn een licht geel/groene kleur met veel bloem veel bloemetjes en witte perzik in de neus. In de mond is hij levendig met een mooie aciditeit en mineraliteit.

Viña Echeverria Unwooded Chardonnay
Deze Chileense Chardonnay komt van de oude Franse, pre-phylloxera stokken en wordt op het einde geblend met 5% Viognier. Door de gedeeltelijke malolactaatgisting wordt het agressieve appelzuur omgezet in zachtere melkzuren. 

De witte wijn heeft een bleekgele kleur met gouden tonen. Door het gebruik van veel geel fruit zoals perzik, peren en bananen heeft de wijn een frisse neus. Kortom, een evenwichtige wijn met frisse en crispy aciditeit met een rond en romig mondgevoel met een lange, aangename finish. 

De prijs van één wijnbox is voor een wijnbox met 3 flessen
 

1 wijnbox
€ 
26,95
wijnbox 6 flessen
€ 51,20