Wijnbox - Rood

De drie zeer uiteenlopende rode wijnen in deze wijnbox voorzien jou van een rijke smaakervaring. 

Big Red Beast
De Big Red Beast is een Franse dieprode wijn met veel fruit en een vleugje vanille, gemaakt van de druif Alicant Bouschet. Dit is een fijne rode wijn waar je van kan genieten bij tapas, pizza uit de houtoven, stoofpotjes of om zo te drinken. 

Château Famaey l'Incontournable
Deze Cahors, met een rijping van 14 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten (waarvan 30% nieuw), weerspiegelt de keuzes van de Belgische wijnmakers uit de regio Antwerpen. De hoeveelheid hout die ze gebruiken hangt af van de intensiteit van de oogst van dat specifieke jaar. De wijn heeft de kenmerkende diepe, donkere tint die zo typerend is voor Cahors. Hij opent zacht en rond, om vervolgens uit te monden in een robuust palet dat mooi in balans is dankzij zachte, lichtzoete tannines.

Château Le Souley - Ste Croix
Afkomstig van een wijngaard nabij Saint-Estèphe, bestaat deze wijn uit een blend van 62% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 2% Petit Verdot en 1% Cabernet Franc. Een derde van zijn 12 maanden durende vatrijping gebeurde op gloednieuwe eiken vaten. Vooral in zijn jongere jaren toont deze Haut-Médoc zich als een opvallend krachtige wijn. Een klassieke creatie met aroma's van rood fruit en een kruidige ondertoon.

De prijs van één wijnbox is voor een wijnbox met 3 flessen
 

1 wijnbox
€ 
33,99
wijnbox 6 flessen
€ 67,99