Wijnbox - Mixed

Met deze gemixte wijnbox haal je diversiteit in huis! Leer snel de wijnen in deze box kennen. 

Touraine Sauvignon La Perclaire
LaCheteau is een expert in het maken van aangename genietwijnen. Deze Touraine heeft vier maanden gerijpt op zijn eigen gistresten. Zijn uitgesproken aroma combineert bloemige tonen met citrus en exotisch fruit. Dit resulteert in een wijn die fris, plezierig en verfrissend is bij elke slok.

Le Malbec Rosé de Famaey 
Le Malbec de Famaey is een rosé, volledig gemaakt van Malbec, bereid volgens de saignée methode. Hierbij wordt een deel van de rode wijn na enkele uren afgetapt om als rosé verder te rijpen. Deze wijn kenmerkt zich door een heerlijke fruitigheid, aangevuld met kruidige tonen en een aangename zuurgraad. Het is een zachte rosé die ook goed samengaat met robuustere gerechten.

Maddi Crianza
De  Spaanse Maddi Crianza is een rode wijn gemaakt van 100% Tempranillo met een houtrijping van 12 maanden. De gebruikte druiven en de houtrijping van 12 maanden geven de rode wijn naast veel kruidigheid ook veel aroma’s van braambessen, pruimen, mineraliteit en getoaste aroma’s. In de mond is de rode wijn soepel en sappig met het typisch 'Tempranillo-kersenzuurtje'.

De prijs van één wijnbox is voor een wijnbox met 3 flessen. 
 

1 wijnbox
€ 
25,99
wijnbox 6 flessen
€ 51,99