Wijnpakket

Verras je smaakpapillen met onze heerlijke wijnpakketten

Hallo wijnliefhebber! Koop jij altijd dezelfde wijnen en ben je op zoek naar afwisseling en vernieuwing? Onze wijnpakketten zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren experts. Heerlijk om zelf van te genieten, of om cadeau te doen aan een speciaal persoon.

Onze topselectie voor winter 2024
 • Meest verkocht! + Beste prijs!

  Wijnbox - Wit

  Wijnbox met een mooie selectie witte wijnen van droog tot zoet.
  1 wijnbox
  26,95
  wijnbox 6 flessen
  € 51,20
  Je bespaart: 2,70!
 • Wijnbox - Mixed

  Wijnbox met een witte, rosé en rode wijn.
  1 wijnbox
  25,99
  wijnbox 6 flessen
  € 51,99
  Je bespaart: -0,01!
 • Wijnbox - Rood

  Een wijnbox met een selectie rode wijnen in een breed smaakpalet.
  1 wijnbox
  33,99
  wijnbox 6 flessen
  € 67,99
  Je bespaart: -0,01!

Stap in een nieuw wijnavontuur

Wijn is om van te genieten. Met onze wijnpakketten ga je op een nieuw avontuur. Je maakt kennis met nieuwe smaken, regio’s en druivensoorten. Je ontdekt verrassende smaken van vruchten, tropisch fruit en unieke kruiden. Elk wijnpakket is een uniek avontuur voor je smaakpapillen.

Een wijnpakket voor iedere gelegenheid

Heb je vrienden uitgenodigd voor een borrel? Of heb je binnenkort wat te vieren? Misschien wil je gewoon even op jezelf genieten van een ontspannen avond op de bank? Wat de gelegenheid ook is, onze wijnpakketten zijn zorgvuldig samengesteld door echte liefhebbers. Daardoor weet je zeker dat je geniet van de mooiste wijnen die perfect aansluiten bij de wensen van een wijnliefhebber.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

We snappen dat je niet lang kunt wachten tot je bestelling wordt bezorgd. Onze webshop werkt eenvoudig. Bestel je wijnpakket eenvoudig en veilig, binnen een aantal klikken. Heb je je wijn besteld? Dan kun je lekker achterover zitten. Want wij bezorgen de wijn gewoon bij je thuis.


Geniet ervan, proost!